Aangiften Wilders blijken nep

moskee erdogan 015

Deel aangiften tegen Wilders geënsceneerd

Wilders zegt in een reactie de geënsceneerde aangiften ‘ongelooflijk schokkend’ te vinden. ‘Met de aangiften van meer dan de helft van de aangevers die gehoord zijn is wat mis. Mensen wisten niet eens dat ze aangifte deden of dachten dat ze gewoon gingen stemmen. Het zijn gewoon nepaangiften,’ verklaart de PVV-leider.

De 6.400 aangiften die tegen PVV-leider Geert Wilders zijn gedaan na zijn ‘minder minder-uitspraak’ zijn niet spontaan tot stand gekomen. Moskeeën blijken een actieve rol te hebben gehad in het verzamelen van aangiftes onder oudere, analfabete allochtonen.

Ronselpraktijken met aangifteformulieren in plaats van stembriefjes. De 6.400 aangiften en 15.000 meldingen van discriminatie tegen Geert Wilders zijn het resultaat van een vooropgezet plan. Dat schrijft De Telegraaf die inzage in de documenten heeft gehad.

wilders aangifte nep images

Dat blijkt uit een steekproef van de verdediging onder de 6400 meldingen. De telegraaf heeft inzage gehad in getuigenverklaringen die naar aanleiding van de aangiften zijn afgelegd.

Uit een deel van de dertien inmiddels afgenomen verhoren rijst een ontluisterend beeld van misleiding, beïnvloeding, intimidatie en onkunde bij de massale aangifte richting Wilders. „Toen ik het invulde, wist ik niet precies waar het om ging”, zegt een aangever. Anderen dachten dat er verkiezingen waren en dat er via de aangifte gestemd kon worden.

Eén van hen verklaarde dat de Haagse As Soennah-moskee aangifteformulieren verspreidde en dat hij veronderstelde dat Wilders president was. Een andere getuige vermeldde geen idee te hebben wat een aangifte zou betekenen, omdat hij niet kan lezen. „Zelfs die handtekening is niet van mij, in ieder geval herken ik hem niet.”

( webmaster) Opdat het gehele verhaal alleen onder premium abonnement te lezen is een vervolgstukje op Geenstijl hieronder.

________________________________________________________________

Geenstijl 

Mensen die dachten dat Geert Wilders de president was. De aangifteformulieren, die verspreid werden door moskeeën zoals de Haagse As Soennah-moskee en klaar lagen op het gemeentehuis van Nijmegen, waren vooraf ingevuld en bij het ondertekenen kwam de nodige misleiding, beïnvloeding, intimidatie en onkunde kijken, aldus de verdediging van Wilders (die zijn wat bevooroordeeld). Op basis daarvan is het OM overgegaan op vervolging. En aan de hand waarvan Marokanenorganisatie direct liters slachtoffergeld begonnen te eisen. Herinnert u zich nog het vorige Wilders-proces? In Deel II wordt het circus nog veel groter. Als de verdediging slim is, roepen ze alle 6400 mensen die aangifte hebben gedaan op voor een getuigeverklaring. Dat wordt een jarenlange dagelijkse kijkcijferhit, met al die mensen die geen idee hebben waar het over gaat. En terecht. Een politicus voor een dergelijke uitspraak voor de rechter slepen, hoe verachtelijk u de uitspraak ook vindt, is een gotspe. Niet meer dan logisch dan dat de rechtszaak dat ook al zijn.