Europa onder het zwaard van de islam

 

 

islam betray iran 51im16G4TvL._SX324_BO1,204,203,200_

Jihadbendes

Terreurbeweging Islamitische Staat (ISIS/IS) heeft een nieuw ebook uitgebracht genaamd “Moslimbendes: de toekomst van moslims in het westen”. In dit boek van 45 pagina’s worden moslims in Europa door de terroristische organisatie opgeroepen om bendes te vormen. Het boek past in de  Black Flag serie van eerder uitgebrachte boeken door ISIS waar men door middel van propaganda jihadstrijders wil werven. Ook worden er tips en handleidingen gegeven over hoe men bommen moet maken, zichzelf kan trainen, anderen kan rekruteren en geld kan verdienen om wapens te kopen.

„Het doel van dit boek is moslims een startpunt te geven hun eigen bendes te vormen en deze te laten uitgroeien tot een jihadistische beweging die kan rekruteren en uitgroeien tot een macht van betekenis binnen Europa. Dus laten we beginnen met de hulp van Allah.”

Nederland

Ook Nederland krijgt veel aandacht in dit boek. De auteurs verwijzen naar de ’Yunus-zaak’ rond de Turkse jongen die door Jeugdzorg werd geplaatst in een pleeggezin na aanwijzingen dat hij was mishandeld. De jongen belandde bij twee vrouwen, tot woede van de Turkse premier Erdogan, die een diplomatieke rel maakte van de ’lesbische opvoeding van een islamitische jongen’. In de giftige retoriek van de schrijvers is de Yunus-zaak alsmede het „keiharde optreden van de politie tegen moslims door hun kinderen af te pakken” het bewijs dat „zij de vijand zijn”.

islam isis jihad eu boek

 

Advertentie