Slotoffensief referendum 6 april

 

Burgercommite header-wocf

 

Beste mensen,

De campagne is in alle hevigheid gaande. Elke dag verschijnen er tientallen artikelen in kranten en ons referendum wordt continu besproken in de (sociale) media. De komende week tot aan het referendum is cruciaal. We gaan alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen straks niet alleen gaan stemmen op 6 april, maar het vakje ‘tegen’ rood gaan kleuren.

Op dit moment zijn we vooral druk met het verspreiden van campagnemateriaal, het ondersteunen van lokale acties, schrijven van opiniestukken (deze week verschijnen er 5 artikelen!), het plaatsen van advertenties, en we doen zoveel mogelijk mee met debatten, lezingen, informatie-avonden en huiskamerbijeenkomsten door het hele land, met succes overigens! En natuurlijk zijn we actief op de sociale media. Bovendien presenteren we donderdag in Dudok Den Haag om 12 uur ons pamflet (vanaf heden gratis hier verkrijgbaar). Graag nodigen wij u uit om ook te komen!

We roepen iedereen die tot 6 april wat tijd over heeft, bijvoorbeeld in de avonduren, zich hier bij ons aan te melden en bij ons campagnemateriaal te bestellen om te verspreiden. We sturen je het materiaal zo snel mogelijk en kosteloos toe. Nu al hebben een paar honderd vrijwilligers campagnemateriaal besteld! lees verder

 

Advertentie