islam houdt de polderboys in hun greep

 

theo van Gogh reconstructie-laatste-meters-van-theo-van-gogh

Het houd niet op, niet vanzelf!!!

Polderend Nederland  piekert zich suf om de grens van het toelaatbare voor onze samenleving te zoeken binnen de islam met zijn  verschillende stromingen ( islam is islam). Het enige wat lijkt te gebeuren is dat er meer islamitische stromingen binnen komen en islam steeds maar weer de druk op die toelaatbare grens uitoefent. Ze houden ons als het ware democratisch bezig terwijl zij hun islam uitdijen. En als de polderboys er niet uitkomen wordt er een naam gegeven aan hetgeen zij niet kunnen duiden, zo iets in de trant van ‘rechtstaat’, ‘grenzen’, ‘vrijheid religie’, ‘gematigd’ en ‘monitoren’ etc. Hun oplossing:  praten , op de thee gaan en het in de gaten houden. De politie is er maar druk mee.

Ondertussen durven die polderboys wel een ‘hard woord’ en een ‘vinger’ richting critici van de islam te geven, zelfs een vervolging opdat de toon van het debat hierover hen niet aanstaat bij zowel moslims als politici en er een ‘grens’ is overschreden. De grensoverschrijdingen van islam wordt door de vingers gezien.

Wat echter niet ophoudt is de onvermoeibare toegeeflijkheid richting islam met de zieligheids industrie voorop. Speciale schoolreisjes naar Marokko voor jongeren van wie hun ouders of grootouders uit Marokko komen om zo een stukje van ‘hun’ cultuur op te snuiven, speciale units van allerlei ‘..ogen'( filosofen, psychologen, criminologen, antropologen etc) die in de ‘prachtwijken’ neergezet worden wanneer het mis gaat om zo onze aaibaarheid te tonen. Speciale werktrajecten  voor ontspoorde jongeren, want die worden zo gediscrimineerd……

Hoofddoekjes, aparte zwemmen voor de vrouwtjes en mannetjes, halal vreten in kantines en in de schappen van de supermarkt, burkini’s, aparte moslimscholen, geen mannelijke arts die moslimvrouwtjes mag aanraken, moslimmannen die geen hand mogen geven aan een vrouw, de politiek die meer wil doen voor de islamitische cultuurverrijking  middels verplicht onderwijs hierover ( Bussemaker), politiek correct journalisme betreffende islam ook via en met name het NOS, kindbruidjes toestaan die buiten Nederland met ‘opa’ getrouwd zijn, uitbreiding op grote schaal van ‘islamkazernes’. Ga zo maar door met deze lijst!!

Afgegelopen 20 jaar bij mij in de wijk: Sinds de komst van een moskee in een wijk, zie je vrouwen opeens hoofddoeken dragen, projecten worden opgestart om moslimvrouwen die nooit buiten komen te leren kennen in een buurtproject. Zo waren en ‘buren’ die elkander pas voor het eerst in 40 jaar!! zagen. Projecten voor moslimjongens voor voetbalvelden en trimfit lokalen in een buurthuis alwaar de moslimvrouwtjes weg waren ‘gepest’ door hun mannelijke families, projecten in het kader van overgewicht in de vorm van fietsen voor de moslimvrouw wat overigens eerst goedgekeurd moest worden door de Koning van Marokko, zo vertelde een buurtbewoonster mij. Inbraakpreventie, daar wijken in mijn omgeving onderhevig waren aan een inbraakgolf, fietsjatgolf en autojatgolf. Die golven hielden op nadat de ‘krachtwijken’ onderworpen werden aan sloop en nieuwbouw en diezelfde wijken dmv die ‘..ogen’- ( hierboven uiteengezet) specialisten vertroeteld ( thee drink, spelletjes en culturele vakanties en anti disriminatie werktrajecten)  werden en er speciale politieunits werden geplaatst. Een buurtbewoner die al jaren in de WAO zit omdat hij de Nederlandse taal niet meester was, maar ondertussen ‘bij-klust’ in de ‘fietsjatbusiness’ en plots na jaren van de één op de andere dag heel goed Nederlands sprak nadat de verplichte taalcursus een feit werd, maar nog steeds zijn WAO ontving omdat ie last van zijn rug had, na het creeeren van 13 kinderen natuurlijk…. De lijst kan aangevuld worden!!!

Men zou haast denken dat islam een ‘uitstervend ras’ is of ‘cultureel erfgoed’ van Europa die beschermd moet worden. Al decennia lang is islam dagelijkse kost in het nieuws en toch echt niet vanwege hun uitvindingen en prachtboeken.

Terwijl de polderboys vooral grenszoekend polderen en monitoren binnen de wet, wint islam steeds meer terrein met behulp van diezelfde wetten.

 

‘verwarring’over folder slafisten

  • Naar verluidt hebben sommige moskeeën de ‘ongevraagd bezorgde’ folders vernietigd.
  • De stichting Turks Cultureel Centrum Tevhid in Maastricht heeft de folders weggepakt. Vooral omdat onduidelijk is wie ze, zonder toestemming van het bestuur, heeft verspreid en omdat Tevhid het salafistische gedachtegoed niet onderschrijft, zegt bestuurslid Osman Özturk.

 

 

Geheime bijeenkomst salafisten in Eindhoven:

  • Volgend weekend vindt op een geheime plek in Limburg een besloten islamitisch seminar plaats waar predikers ideologische training geven aan jonge moslims uit het hele land.
  • De politie erkent de kwestie te ‘monitoren’. Ze wil niet zeggen waarom ze de salafistische organisatie Dar al-Fahm, die achter de bijeenkomst zit, in de gaten houdt.
  • De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid zegt: “Het is aan het lokaal bestuur om te beoordelen of de bijeenkomst onwenselijk is en een bedreiging voor de openbare orde vormt. Voor de NCTV is hier geen rol weggelegd.”

lees verder

 

 

En we kunnen wel doorgaan………………