Officieel Brits onderzoek bevestigt dat honderdduizenden moslims in Europa terrorisme steunen

islamisering images

 

 

Overgenomen van xandernieuws.punt.nl

Sociaaldemocraat Trevor Phillips: ‘Grote aantallen moslims niet te integreren – Moslims hebben hun eigen staat binnen de staat ontwikkeld’ – 540 miljoen Afrikanen willen naar Europa

Een grote groep van deze keurig ogende moslims blijkt wel degelijk te streven naar een islamitische machtsovername van de samenleving.

Jarenlang hebben de gevestigde politieke partijen beweerd dat slechts een ‘klein groepje islamitische extremisten’ achter het plegen van terreuraanslagen staat. Even zo lang hebben wij onderzoeken in binnen- en buitenland aangehaald, waaruit juist het tegendeel blijkt. Nu beginnen zelfs linkse politici schoorvoetend te erkennen dat ze de steun voor het terrorisme onder in Europa woonachtige moslims gruwelijk hebben onderschat. De Britse sociaaldemocraat Trevor Phillips, die aan het hoofd stond van de Commissie Gelijke Behandeling & Mensenrechten (EHRC), zegt dat alleen in al zijn eigen land 100.000 moslims zelfmoordaanslagen op de bevolking steunen. Omgerekend naar heel Europa zouden dat er met gemak een miljoen of meer kunnen zijn.

 

De integratie van moslims in Groot Brittannië is volledig mislukt. Trevor Phillips –zelf een zwarte die als hoofd van de Commissie Gelijke Behandeling een schat aan ervaring heeft opgedaan met andere bevolkingsgroepen in de ‘multiculti’ samenleving- is daarmee de eerste gezaghebbende sociaaldemocratische politicus die openlijk erkent dat ‘we een geweldig probleem’ hebben gecreëerd dat niet langer genegeerd kan worden.

100.000 Britse moslims steunen zelfmoordaanslagen

Uit officiële cijfers blijkt dat de grote groep moslims in het Verenigd Koninkrijk –circa 10% van de bevolking- hun eigen ‘staat binnen de staat’ heeft ontwikkeld, waar ze steeds vaker hun eigen discriminerende en racistische Sharia wetten handhaven. Zo’n 100.000 Britse moslims ondersteunen terroristische zelfmoordaanslagen en hebben sympathie voor de motieven van de daders. In Nederland zou dat geen verbazing moeten wekken, want hier worden moorddadige aanslagen zoals recent in Brussel en Parijs keer op keer openlijk toegejuicht en gevierd door tal van moslim scholieren.

Phillips bevestigt nu waar islamcritici al jaren voor waarschuwen: de ideologie van de radicale islam wordt niet slechts door een klein groepje, maar door een zeer groot deel van Europese moslims ondersteund. Eén op de drie Britse moslims eist dat polygamie wordt toegestaan, iets dat overigens in Duitsland onofficieel al het geval is, want daar krijgen de 2e, 3e en 4e vrouwen van moslimmannen –evenals al hun kinderen- gewoon een uitkering als zijnde echtgenoot. Deze uitzondering wordt –opnieuw- alleen voor moslims gemaakt.

Westerse meisjes mogen worden verkracht; Hitler als groot staatsman vereerd

Nog zorgwekkender is dat de meerderheid van de moslims na decennia in Europa te hebben gewoond nog steeds ons rechtssysteem niet accepteert, en 23% het liefst onmiddellijk de Sharia wil invoeren. Ook de opvatting dat Westerse vrouwen en meisjes ongestraft aangerand en verkracht mogen worden, enkel omdat ze zich niet aan de islamitische kledingvoorschriften houden, is wijd verbreid, net zoals het gevangen zetten of executeren van homoseksuelen.

Net als in de rest van West- en Noord Europa zijn er in Groot Brittannië gevaarlijke moslimgetto’s waar de politie amper meer durft te komen. In islamitische bladen worden zelfmoordterroristen verheerlijkt, wordt Adolf Hitler ‘de grootste staatsman aller tijden genoemd’, en wordt opgeroepen tot het vermoorden van niet-moslims en andere andersdenkenden.

‘Moslims zijn niet te integreren’

 

lees verder