Islam bedreigd soort in Nederland……..

Joost Niemoller:

 

Ik neem tekst geheel over, zoveel mogelijk delen bij interesse. Dit juist vanwege inhoud artikel ( islam wordt beschermd) e mogelijkheid dat ook dit soort artikelen plotseling verdwijnen ……. :

http://joostniemoller.nl/2016/06/islam-nederland-beschermen-ex-moslima-reageert/

De islam in Nederland beschermen? Een ex-moslima reageert.

De kamer nam een motie aan om de islam te beschermen tegen ‘discriminatie.’ Wat dit alles in de praktijk gaat betekenen is nog  niet duidelijk, want er wordt in de motie niet gevraagd om concrete stappen naar nieuwe rechtsvorming. Maar het is wel een duidelijk signaal van de meerderheid van de Kamer. Dat signaal is: De islam is in ons land bedreigd. En de bedreiging die van de islam uitgaat ten aanzien van de Nederlandse samenleving, wordt dus niet als een probleem gezien. Wat ook niet als een probleem wordt gezien is de bedreiging die er van dezelfde islam uitgaat naar ex-moslims en moslima’s, die in stilte en angst moeten leven, ook in dit land.

Met een van die moslima’s die buiten de islam in Nederland proberen te leven, heb ik contact. Onder een fictieve naam schreef ze onderstaand stuk. Alleen in anonimiteit durft ze zich te uiten.

Door gastauteur Hajara

Bedankt GroenLinks, socialisten en feministen!

Wat lief dat jullie zulke waakhonden van Islam zijn! Dat geeft elke moslimman in uw land zo’n heerlijk gevoel dat ze gelijk hebben! Jullie beschermen mijn vader, broer of man tegen discriminatie. Zij zien zich als de slachtoffers van onheuse behandeling van kafirs, hun islam zou bedreigd worden. Volgens jullie hebben ze een punt en moeten ze beschermd worden.

Maar … gelijk hadden ze allang in hun ogen. Zij zien zich als de superieure wezens die het recht hebben om de wereld naar hun hand te zetten. In hun grondwet, de koran, staat dat zijn daartoe dat recht hebben.

Al jullie moeite is dus eigenlijk voor niets. Wat jullie maar niet lijken te snappen is dat er achter elke moslimballendrager minstens drie vrouwelijke slavinnen gevangen zitten. In uw land dus.

En achter elke bewering van iedere moslima ‘het is mijn keuze!’, zit geen andere keuze dan de plicht om horig te zijn aan weer zo’n ‘onderdrukte’, want  ‘zielige’ moslimballendrager.

Wij, de vrouwen geboren in de islam, wij hebben geen keuze! Vanaf mijn geboorte ben ik achter gesteld. Mijn vrijheid werd me ontnomen, ik werd geïndoctrineerd, als kind geslagen en mishandeld, bang gemaakt, hersendood gemaakt, religieus gemaakt, er werd een zak over mijn hoofd getrokken. Voor ik het wist, was ik uitgehuwelijkt en moest ik klaar liggen om dozijnen nieuwe slavinnen te produceren.

Wanneer komen jullie in actie om mijn sekse te bevrijden van de moslimballendragers? Wanneer gaat u mijn vader, broers, en man straffen voor al mijn ellende en voor de ellende van nog meer dan een half miljoen vrouwen die ongevraagd onder het juk van de islam zijn geboren? Wanneer mag ik net als jullie gewoon gelukkig zijn in plaats van mij heel de tijd ellendig te voelen, de schuld aan de kafirs te geven, en af te wachten tot dit leven voorbij is en ik naar het paradijs mag? Wanneer mag ik ongestraft mijn mooie haren in de zon laten wapperen, in een zacht briesje?

Trouwens, dat wil ik nog vragen; hoe voelt het eigenlijk om beetje wind in je haren te voelen? Dat lijkt mij een heerlijk gevoel. Hoe zal het zijn om openlijk die leuke blonde jongen op mijn werk leuk te vinden? Hoe voelt het om verliefd te worden op zijn blauwe ogen? Hoe voelt het om als gelijke door hem behandeld te worden?

Als moslima zal ik er nooit achter mogen komen. Fijn hoor dat zelfs in dit vrije land mijn vader, broer of man uitmaakt dat ik nooit mag genieten van zulke ‘zonden.’

U wilt de islam gaan beschermen in Nederland, en daarom mag ik geen volwaardig mens zijn. Want de door u beschermde islam beschermt mij niet. Dankzij jullie ben ik voor de rest van mijn leven een slavin. Voor mij geen leven. Ik moet wachten op de verlossing door de dood.

Bedankt GroenLinks, Socialisten en Feministen, bedankt!