CDA vaart linkse koers en verraadt Israël

OpinieZ

Het CDA heeft de afgelopen weken, onder aanvoering van Raymond Knops en begeleid door PvdA-klaroengeschal, het huis van fatsoenlijk Nederland verlaten. Het kon de lokroep van linkse ketelmuziek niet langer weerstaan.

Israël-hatend
Opgetogen schaarde het zich achter een bonte stoet van Israël-hatende partijen, organisaties en individuen. Het vertrek veroorzaakte grote onrust bij de achterban. De feestende fractieleden werden teruggefloten. De roomse buitenlandspecialist Knops bleek een keizer zonder kleren.

Afgelopen donderdag maakte hij dankbaar gebruik van een sluw gesneden schaamlap; een ‘aangepaste’ anti-BDS motie aangeboden door SGP’er Kees van der Staaij. Het lendendoekje is echter te doorzichtig en te klein om de schande te bedekken. De linkse zweren zijn voor iedereen zichtbaar.

Strijd
Binnen het CDA woedt al jarenlang een strijd tussen rationele bestuurders en irrationele onderbuikdenkers. Een gevecht tussen realisten als Maxim Verhagen en antisemieten/antizionisten als Van Agt. Nadat Pieter Omtzigt op 8 oktober 2013 sancties overwoog tegen Israël wist links Nederland dat…

View original post 405 woorden meer