Annemans na nieuwe uitspraken Merkel: ‘Wereldvreemd en onverantwoord’

ReactNieuws

react28072016gerolfannemansZoals door velen voorspeld en verwacht werd Duitsland de voorbije weken het slachtoffer van een golf van aanslagen door asielzoekers, die door Angela Merkel massaal werden aangetrokken met haar beruchte uitspraak ‘wir schaffen das’.
Vandaag sprak Merkel het Duitse volk toe, maar wie verandering had verwacht, kwam bedrogen uit:  Merkel volhardde in de boosheid, zegde opnieuw ‘wir schaffen das’ en kondigde geen enkele concrete maatregel aan om het Duitse volk tegen de moslimterreur te beschermen.
Europarlementslid Gerolf Annemans reageert verbijsterd op de boodschap van Angela Merkel. “Wereldvreemd, onverantwoord, maar vooral beangstigend”, aldus Annemans.
‘Wat kan je doen tegen een krankzinnige, die luistert naar uw argumenten maar gewoon in de waanzin volhardt? Wie vandaag de toespraak van Angela Merkel volgde kon vaststellen dat de wijsheden van George Orwell vandaag bijzonder actueel zijn.  Hoewel het grote welkomstfeest van Angela Merkel is uitgedraaid op een morbide kater, volhardt ze in de waanzin. Ze neemt de vlucht vooruit, omdat de terugblik op…

View original post 155 woorden meer