Wilders’ anti-Islampamflet versus Israël’s pro-actief beleid tav haar grote moslimbevolking

Nederland is Israel niet. Hier in Nederland worden de burgers niet beschermd net als in Amerika, voor islamitisch terreur, iets wat Israel wel doet.. De uitspraken van zowel Trump als Wilders zijn wel degelijk terecht daar zowel de EU ( ook VN) als Nederland en Amerika totaal geen controle hebben over de islamisering, integendeel, ze promoten het zelfs, want iets vaags over gematigde islam en religie van vrede. Islam is geen religie en bij meerderheid zal islam steeds meer eisen van hun gastland. Zoiets zal in Israel niet gebeuren. Godsdienstvrijheid wordt misbruikt; wat is religie. Islam is een politiek systeem wat zijn gastland misbruikt om zo steeds meer islamitische grip te krijgen op die samenleving. Het beleid van Nederland volgens de motie Halsema, wordt deze islamisering niet tegengegaan. Nederland is dus zijn eigen vijand geworden, een vrijand van zijn eigen grondwet!! Wie beschermd de burgers van Nederland voor islamitisch geinspireerde jihadi’s, wie laat vrouw-onderdrukking toe doormiddel van door islam geinspireerde vrouwonderdrukkende burqa’s en burkini’s. En vertel me niet dat dit vrijwillig is!! Is het niet in Israel waar soldaten bij de grenscontrole’s zeer bedacht zijn op versluierde vrouwen waar vaak bomgordels onder zitten; zelfs de vrouw zowel het kind ( wegens onschuldig overkomen) worden misbruikt door die islam geinspireerde mohamedanen…….. iemand die zich vrijwillig tot deze islam vind behoren in een vrij land, onderwerpt zich. Je kunt niet kiezen voor islam, dat wordt je met geboorte meegegeven in identiteit en kan alleen op straffe van dood verlaten worden. Waarom dubbele paspoorten en waarom geen eed van trouw afleggen aan de Nederlandse staat en kiezen of je Nederlander wilt zijn met al die rechten en plichten of moslim ( Tuks, Morokkaans etc) wilt blijven en afziet van rechten, maar wel plichten hebt als je hier wilt bijven wonen. De moslim heeft een keuze, de ‘vrije’ Nederlander niet, ons wordt dodend beleid opgedrongen zolang wij niet paal en perk stellen aan de dodende tolerantie naar de ons hatende zogenaamde religie. Leuk dat in dit artikel staat dat er goede moslims bestaan, maar daar heb ik persoonlijk geen boodschap aan, als die ‘goede’moslim zich niet uitspreekt tegen islamitsiche haat en vrouwonderdrukking en jihad en heb je niets aan die ‘goede’moslim die zijn dubbele nationaliteit houdt!

Wilders kiest voor behoud van ons nog ‘vrije’ land en geeft met deze maatregelen duidelijk de noodzaak aan dit te moeten doen.Als ik de beredenatie van dit artikel doorzet naar een Israel die een copie zou hebben van Nederlands beleid en EU beleid, had Israel niet meer bestaan. ZO simpel ligt het!!

Terug naar Zion

arabMorgen, precies vijf jaar geleden: Erez grenspost, Israël/Gaza, 28 augustus 2011. Een Israëlische Arabier neemt deel aan een manifestatie om de 25ste geboortedag te herdenken van de door Hamas op 25 juni 2006 gegijzelde Israëlische soldaat Gilad Shalit. In het Hebreeuws staat op de vlag te lezen: “Gilad is nog altijd in leven”. Twee maanden later kwam de soldaat vrij in ruil voor 1.027 Palestijnse Jihadisten, terroristen en massamoordenaars. [beeldbron: AP/Tsafrir Abayov]

Het Nederlandse anti-Islam parlementslid Geert Wilders, van wie de Partij Voor de Vrijheid [PVV] al maandenlang de opiniepeilingen leidt, heeft enkele dagen terug een verkiezingspamflet uitgegeven waarin hij oproept tot een ban op asielzoekers die afkomstig zijn uit moslimlanden en Syriëgangers mogen niet terugkeren naar Nederland. Tevens wil hij dat Nederland uit de Europese Unie stapt in navolging van de Brexit van Groot-Brittannië. De parlementsverkiezingen in Nederland vinden normaal op 15 maart 2017 plaats.

Ongetwijfeld…

View original post 1.187 woorden meer