Wat een vergiftiging…

…ach zullen die ‘aanslagen’ niet gewoon door islamisten zelf gepland zijn?……….islamofobie moet toch wel ‘gevoed’ worden……..

Zeepertje.com - Facts Fun & News on ISLAM, "The religion of peace"

by Zeepertje 30 januari 2017

Met steeds toenemende verbazing kijk ik af en toe het NPO journaal. Vanavond was weer zo’n avond. Ik heb eens wat zitten klokken en checken qua onderwerp. Om een tweedeling te maken van wat de NPOlicor lezer Rob Trip ten gehore bracht in 25 minuten, werden daarvan 14 minuten gewijd aan bashing en vergiftiging. Het overige aan items was wat nietszeggend geneuzel.

Wat een gepiep en gejank overal in de wereld. Althans, wanneer het gaat om moslims en Trump en wat voor kwaad en onbegrip de genoemde gebeurtenissen wel niet overal in de “gemeenschappen” teweegbrengen.

justin-trudeau-canadaAllereerst het openingsshot over de, volgens de Canadese premier Justin Trudeau,  terroristisch daad, doelend op de schietpartij die eindigde in een bloedbad in de moskee waar de “gebedsdienst” in “volle gang” was, in het normaal zo rustige Quebec. En natuurlijk was de goedmens burgervader premier Couillard van Quebec zeer bereidwillig…

View original post 1.134 woorden meer