Wilders geschokt over nieuws lekkende Marokkaanse agent!

eunmask

bewaking

Een politiemedewerker van Marokkaanse afkomst die werkte bij de Dienst Bewaken en Beveiligen heeft volgens NRC Handelsblad vertrouwelijke informatie gelekt naar een Marokkaanse-Nederlandse misdaadclub. Geert Wilders, die door deze dienst wordt bewaakt, is woedend.

‘Als ik de dienst die mij moet beveiligen niet meer blind kan vertrouwen, kan ik niet meer functioneren. Dit is onacceptabel.’ tweette Wilders in de nacht van dinsdag op woensdag. Hij richtte zijn Twitterbericht aan premier Mark Rutte (VVD). Eerder tweette hij al ‘Mijn hemel’.

Vertrouwelijke opsporingsinformatie gelekt
De politiedienst (DBB) is verantwoordelijk voor de bewaking van de ernstig bedreigde Geert Wilders en leden van het Koninklijk Huis. Een ervaren Marokkaans-Nederlandse politieagent die bij deze dienst werkzaam was, wordt ervan verdacht zeer vertrouwelijke opsporingsinformatie te hebben gedeeld met leden van een misdaadorganisatie.

Omgevingsscans
De diender had als werk het verkennen van plekken waar zwaarbewaakte personen als Wilders op bezoek zouden komen. Hij moest daarvan zogenoemde ‘omgevingsscans’…

View original post 32 woorden meer