Slaafs Nederland in de moreel failliete VN

OpinieZ

De Verenigde Naties (VN) werden in 1945 opgericht om vrede, veiligheid en voorspoed in de wereld te bevorderen. Sinds de jaren ’70 is deze organisatie het belangrijkste obstakel geworden in de verwezenlijking daarvan. Gekaapt door linkse diplomaten, de Organisatie van Islamitische Landen (OIC) en megalomane mensenrechtenschenders werd de nobele koers radicaal verlegd richting Faustiaanse duisternis.

Alle moordpartijen in Azië, Afrika en de Arabische wereld vonden plaats onder het toeziend oog van de VN. De organisatie blijkt niet in staat om genociden te voorkomen: van Cambodia, Rwanda tot de gruwelen van IS.

Beerputten
Aan alles wat de VN aanraken kleeft een geur van onheil en bederf. Iedere bestuurslaag is corrupt. Van VN-chauffeur tot de Secretaris-Generaal. Geld en goederen verdwijnen in eigen of bevriende zakken. Iedere reorganisatie blijkt tevergeefs. Goede voornemens verdrinken in de beerputten van NY, Genève, Wenen en Nairobi. Er worden miljoenen mooie woorden gesproken, maar de daden veroorzaken narigheid…

View original post 2.705 woorden meer