De VVD en het anti-Israëlgedrag van NL in de VN

OpinieZ

In deel 1 van dit tweeluik kon u lezen hoe de onjuiste aannames van de VVD inzake het Israëlisch/Palestijnse conflict verrassend overeenkomen met die van de linkse politieke partijen en de basis vormen voor het bizarre Israëlbeleid van het kabinet Rutte II. Waar dit toe leidt leest u in dit deel 2: over het al even bizarre Nederlandse stemgedrag in de VN Mensenrechtenraad en de wereldvreemde opstelling van de VVD.

De handel en wandel van Nederlandse VN-diplomaten zoals Sigrid Kaag, hoofd van het VN-circus in Libanon en pleitbezorger van de Palestijnse zaak, is in OpinieZ al eerder uitgebreid beschreven. Onze overheidsambtenaren zijn trots als een van hen in de staf van het VN-mensenrechtenwalhalla wordt opgenomen, maar met de negatieve gevolgen van de activistische houding en stellingnamen die onze VN-diplomaten in conflictgebieden vertonen wenst onze overheid niet geconfronteerd te worden.

Dubieuze diplomaten
Uit het antwoord op Kamervragen van SGP’er Kees van der Staaij in de zaak van de Nederlandse diplomaat Robert Serry – een…

View original post 1.109 woorden meer