Zweedse regering aangeklaagd voor dood door schuld

Een verontruste Zweedse burger heeft de regering bij de politie aangemeld voor dood door schuld, mishandeling en ambtsmisdrijf. Dit in de hoop dat de wetgeving in verband met het hanteren van deportatie van illegale immigranten een verandering ondergaat.

Het bloedbad in Stockholm van verleden week heeft de kwestie van de lakse omgang met illegale immigranten in Zweden eindelijk op de agenda gezet. De huidige en voormalige regering hebben jarenlang toegestaan dat er in Zweden parallelle samenlevingen ontstaan, en dit proces zelfs aangemoedigd door verschillende stimulaties aan illegale immigranten te geven om in Zweden te blijven.

Eén van de velen die er genoeg van heeft is Pierre Leander die afgelopen maandag naar de politie is gestapt om de Zweedse regering aan te geven voor dood door schuld, mishandeling en ambtsmisdrijf. In een Facebookbericht constateert hij dat dat het derde hoofdstuk en de zevende paragraaf van het Wetboek van Strafrecht zegt: “Degene die door nalatigheid de dood van een…

View original post 191 woorden meer

Advertenties