Burgemeester scheldt kiezers uit voor klootzakken en dreigt af te treden nadat een meerderheid in zijn gemeente voor Le Pen heeft gestemd

En opnieuw laten de Sociaal-Democraten zien hoe ze werkelijk naar het volk en de “volkswil” kijken. Mensen die “verkeerd” stemmen zijn klootzakken, in het kort gezegd.

In de Noord-Franse gemeente Annezin kreeg Marine Le Pen de meeste stemmen tijdens de eerste ronde van de presidentsverkiezingen.

Een lokale krant vroeg de burgemeester van de gemeente, Daniel Delomez, over zijn gedachten toen de verkiezingsuitslagen bekend werden, en zijn antwoord is druipend van minachting voor zijn eigen gemeente-inwoners:

“Het is catastrofaal. Het is mogelijk dat ik zal aftreden, omdat ik niet mijn leven wil wijden aan klootzakken,” zegt hij tegen de Franse krant L’Avenir de l’Artois.

Het zou inderdaad een goed idee zijn om af treden als je van mening bent dat een majoriteit van de kiezers in je gemeente “klootzakken” zijn. Aan de andere kant is dit een klassiek uitgangspunt van de sociaal democratische vertegenwoordigers die de “volkswil” applaudisseren wanneer deze “correct” stemt en alleen maar minachting hebben voor mensen die…

View original post 5 woorden meer

Advertenties