Een roos geeft een moordzuchtige sekte geen vriendelijk gezicht

Door Blondemevrouw

Islam is een allesomvattend systeem dat ieder aspect van het menselijk bestaan bepaalt. In zowel persoonlijke zin, als in politieke en juridische zin. Jihad is de term die volgens klassiek islamitische wetgeving refereert aan de strijd tegen ongelovigen (1). Vermomd als een religie is islam in werkelijkheid een ideologie en een moordzuchtige sekte.

Honderdtachtig moslimjongeren gingen onlangs in achttien steden de straat op om rozen uit te delen in de verwachting daarmee de ‘vijandige houding naar moslims’ weg te nemen. Wie online zoekt naar moslims delen rozen uit, ziet dat dit een jaarlijks terugkerende actie is.

Zonder enige eis van assimilatie, gratis geld, gratis woning, gratis onderwijs, gratis zorg, gratis toeslagen ontvangen, waarvoor Nederlanders torenhoge belastingen moeten betalen, waarvoor zij dagelijks keihard moeten werken en waarvoor zij ondankbaarheid, onveiligheid en moordaanslagen terugkrijgen; is dat die ‘vijandige houding naar moslims’ waarover deze moslimjongeren durven te spreken?

We zien…

View original post 398 woorden meer

Advertenties