De moslim komt uit de mouw – meer dan 75 procent van de alleenstaande minderjarige asielzoekers blijkt ouder te zijn dan 18 jaar

Idioot Zweden – Wat veel critici al jaren zeggen en voor zijn gestigmatiseerd en moesten spitsroedelopen is nu bewezen. 76 procent van de alleenstaande minderjarige asielzoekers die door Rättsmedicinalverket (Gerechtelijke geneeskundige dienst) zijn getest zijn ouder dan 18 jaar. Weer een onderwerp waar de enige oppositiepartij Zweden Democraten (SD) en de alternatieve media gelijk in heeft.

Rättsmedicinalverket heeft van de Zweedse migratiedienst tot nu toe ongeveer 4 200 orders ontvangen voor medische leeftijdbepalingen, en nu zijn dus de eerste 581 resultaten gereed, schrijft Rättsmedicinalverket.

In 442 van de gevallen die zijn afgewerkt beoordeeld Rättsmedicinalverket dat de “onderzochten 18 jaar of ouder zijn”. In vijf gevallen blijkt uit de onderzoeken dat de onderzochte “mogelijk” 18 jaar of ouder is. In 134 gevallen oordeelt Rättsmedicinalverket dat het onderzoek “mogelijk aangeeft dat de onderzochte onder de 18 jaar is”.

Als basis voor de vrijwillige medische leeftijdbepalingen wordt een röntgenfoto van de verstandskiezen gemaakt en een MRI van het kniegewricht. Medische leeftijdbepalingen worden verricht wanneer…

View original post 467 woorden meer

Advertenties