Geert Wilders voor Breitbart: Door aanzwellende demografische verandering dreigt de Europese bevolking vervangen te worden

Voor de regerende elites van West-Europa is het beschermen van de rechten van zogenaamde asielzoekers belangrijker dan het beschermen van hun eigen burgers.

Onlangs zagen we daar in Duitsland een verrassend voorbeeld van. Een immigrant uit Oeganda verkrachtte een vrouw, maar de Duitse autoriteiten weigerden hem uit te zetten omdat de verkrachter claimde homo te zijn en homoseksuelen worden vervolgd in zijn thuisland.

De elites weigeren ook hun eigen identiteit te verdedigen, waar we in de Nederlandse kranten vandaag ook een voorbeeld van zagen. Een protestantse kerk stelt voor dat de officiële feestdag op pinkstermaandag wordt vervangen door een officiële feestdag op het islamitische suikerfeest.

Met dit voorstel wil de Christelijke groep “recht doen aan diversiteit in de religie.” Maar als er één cultuur op aarde is die geen enkele diversiteit in religie toelaat, is het de islam. Kijk maar naar Saudi-Arabië dat de bouw van geen enkele kerk toelaat.

View original post 895 woorden meer

Advertenties