Nederlandse terrorismebestrijdingsdienst wijst op dreiging voor islamitische aanslagen!

eunmask

TERREURMETER

NU PAS? HIER HADDEN WIJ REALISTISCHE BURGERS AL BIJ DE AANKOMST VAN DE EERSTE ZGN. ‘VLUCHTELING’ VOOR GEWAARSCHUWD! DIT IS MOSTERD NA DE MAALTIJD!

De Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) heeft deze week een rapportage (PDF-bestand) gepubliceerd over het dreigingsbeeld in Nederland. Daarin worden de dreigingen omschreven die de maatschappij zouden kunnen ontwrichten. Er is in dergelijke rapportages historisch altijd een behoorlijke rol weggelegd voor extreemlinks terrorisme, maar dit is vandaag de dag bijna helemaal vervangen door geweld en de dreiging vanuit islamitsische hoek.

Nog altijd is extreemlinks actief met het oproepen en gebruiken van geweld tegen rechtse politici en activisten en dat is iets dat ook het NCTV opvalt. Het gaat dan om bedreigingen, intimidatie en bekladdingen van huizen van (kandidaat-)politici. Met name worden ook de Amsterdamse anarchisten genoemd, die zelfs opereren in internationaal verband en zich bezighouden met grootschalig vandalisme en brandstichtingen.

Een groot punt van zorg…

View original post 234 woorden meer

Advertenties