Anti-Trump journalistiek ontaardt in zelfdestructie

OpinieZ

Krantenlezers, radioluisteraars en TV-kijkers worden dagelijks lastig gevallen met hysterische verslagen en reportages van hardnekkige anti-Trump journalisten. Het doel van dit type journalist is niet het helder toelichten of bekritiseren van het beleid van de nieuwe VS-president en zijn team.

Het doel is president Trump en zijn aanhangers en sympathisanten net zo lang te irriteren, te prikken en te verwonden totdat ze uitgeput en moegestreden het loodje leggen.

Zelfdestructie
Dat dit ijdele hoop is, blijkt uit de onverminderde populariteit van president Trump bij zijn kiezers en sympathisanten, de vitaliteit en humor van de president en de groeiende weerzin bij het publiek tegen deze vorm van journalistiek activisme. Anti-Trump journalistiek ontaardt in zelfdestructie.

Mediameetlat
Steeds meer mensen wantrouwen de mainstream media. De verhalen over Trump worden almaar fantastischer en onwerkelijker en de leugens opzichtiger. De media creëren hun eigen politieke ‘werkelijkheden’ en verwachtingspatronen. Journalisten hanteren een mediameetlat met zelfverzonnen en dagelijks…

View original post 1.063 woorden meer

Advertenties