Frans Timmermans ( EU) stelt ons voor de keuze: multiculti of oorlog

Frans Timmermans stelt ons voor de keuze: multiculti of oorlog

Over Frans Timmermans en George Soros en wat ze wereldwijd beogen

Soms moet je even uitzoomen en het grote plaatje zien. Dan zie je ineens de connecties tussen schijnbaar losstaande organisaties en personen. Wat heeft Frans Timmermans bijvoorbeeld te maken met de EU, Soros, dominee Rikko Voorberg en US Mission at the EU?

Eens even op een rijtje over onze Frans Timmermans. Hij is de eerste vice-voorzitter van de Europese Commissie onder aanvoering van Jean-Claude Juncker. Wat weten we nog meer van hem?

  1. Timmermans spreekt een aantal talen en is polyglot (meervoudig talenkenner, spreekt ook Limburgs namelijk);
  2. Timmermans houdt er van om anderen de maat te nemen qua morele instelling/attitude;
  3. Timmermans noemt Viktor Orban ook een anti Semiet omdat Orban vindt dat de Universiteit van Soros en zijn NGO’s aan andere eisen moeten gaan voldoen (leggen wij u zo nader uit waarom);
  4. Timmermans vindt ook dat Europa multicutureel divers MOET zijn met behoud van onze waarden omdat er anders oorlog komt tussen bevolkingsgroepen – dit is tegenstrijdig en regressief links want door tolerant te zijn jegens intolerantie verliezen we die waarde juist.
  5. Timmermans vindt al snel dat racisme het Europese project in gevaar brengt.

Nu is de vraag of het Europese project een op zich staand fenomeen is of dat het past in een groter kader. Dan kom je op het terrein van wat sommigen noemen de New World Order. George Bush Sr. heeft die term ooit in een speech geïntroduceerd en ook mensen als Al Gore praten dat na. Als er iemand weer synoniem is met deze beweging is het de Hongaarse miljardair George Soros.

 

Lees verder hier