Tom Robinson: ‘Palestina Vrij? En waarom ook niet Balochistan?’

Brabosh.com

Tommy Robinson, een bekende Britse nationalistische activist, wil graag weten waarom de Verenigde Naties zich enkel en alleen bekommeren omtrent de Palestijnen ondanks hun bloedige geschiedenis van geweld en terreur jegens de Joden, terwijl zij andere onderdrukte minderheden negeren zoals bv. in Balochistan, dat sinds 1947 wordt bezet door Pakistan (en voor een deel ook door Iran).

Dragend een ‘Free Balochistan’ T-shirt, beschrijft de oprichter van de English Defense League de geschiedenis van het belegerde Balochistan, waarin hij de onderdrukking door Pakistan beschrijft waaronder het volk van Baloch geleden heeft en citeert de vijf belangrijkste conflicten die werden uitgevochten tussen Balochistan en Pakistan.

Volgens Robinson profiteert Pakistan enorm van de natuurlijke hulpbronnen van Balochistan, terwijl de opbrengsten aan de inheemse bevolking worden geweigerd. Robison zegt hierover:

“Het Westen zwijgt hierover, totale stilte. De media zijn niet geïnteresseerd in werkelijke strijd. Waarom hebben ze het nooit over dit…

View original post 119 woorden meer