Premier Netanyahu verwelkomt Trump’s ‘moedige’ besluit omtrent Iran akkoord +video

Vlaamse Vrienden van Israël

Eerste minister Benjamin Netanyahu heeft vrijdag de aankondiging van de Amerikaanse president Donald Trump verwelkomd, dat hij het nucleaire akkoord met Iran niet zou valideren, zeggende dat Trump het “Iraanse terroristische regime dapper confronteerde.”

Ook het Egyptische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft haar solidariteit uitgedrukt met het besluit van president Trump om het Iran akkoord niet te valideren. In een persmededelingzei het Egyptische ministerie dat het de bezorgdheden van Trump deelt ten aanzien van het Iraanse beleid dat “leidt tot instabiliteit in het Midden-Oosten”.

“Iran’s beleid beïnvloedt de nationale veiligheid van de Arabische Golfstaten en meer in het bijzonder de nationale veiligheid van Egypte,” zei het ministerie. Het Egyptisch eminiterie riep tevens op tot respect voor “goede relaties tussen de buurlanden en niet tussenbeide te komen in de binnenlnadse kwesties van Arabische landen om de stabiliteit in het Midden-Oosten te verhogen en tot het zoeken naar duurzame oplossingen voor…

View original post 154 woorden meer