In de Strijd tegen de Terreur is Europa geen vriend van Israël

Brabosh.com

Israël staat bekend om zijn beveiligingsexpertise en landen over de hele wereld zoeken het op, wetende dat het vrijwel ongeëvenaard is.

India, veel van de landen van Afrika en Europa behoren tot de begunstigden van Israëls veiligheidskennis en het delen van informatie. Ja, hetzelfde Europa dat, in de woorden van Federica Mogherini, hoofd van het EU-buitenlands beleid, de grootste collectieve bijdrage levert aan de PA, de terroristische entiteit die doorgaat met aan te zetten tot terreur, deze blijft orkestreren en financieel belonen.

Onlangs onthulde een rapport in het Duitse tijdschrift Der Spiegel dat Israël deel uitmaakt van een geheime antiterrorismecoalitie die informatie verzamelt over ISIS-terroristen die terugkeren van Syrië naar Europa. De inlichtingenverzameling en anti-terreurcampagne omvatten naar verluidt 21 staten. Benjamin Netanyahu zei onlangs ook dat Israël heeft geholpen tientallen grote terreuraanvallen in Europa te dwarsbomen, zelfs aanvallen op de ‘burgerluchtvaart’.

“Wanneer we het hebben over ISIS is het belangrijk…

View original post 611 woorden meer