De islamitische ‘sabotage’ middels Catshuis en moskeeen

CATSHUIS JOLANDA FOTO - kopie

 

De islamitische nazistische ‘sabotage-school in Den Haag’ was gevestigd in het Catshuis. Foto is genomen tussen 1942 en 1944 en komt van de Beeldbank te Den Haag.

In augustus 1943 bezocht de islamitische al-Husseini een week lang deze sabotage-school in Den Haag. Hij voerde allerlei islamitische divisies aan om samen met de Nazi’s de Joden uit te moorden en de Britten  te verdrijven uit Jericho…….

Boek  met foto ( blz 242)  te verkrijgen alhier: De Blauwe Tijger

websites hierover o.a. : hier en hier

 

Hoe symbolisch is het Catshuis……

Immers in die ‘sabotage-school’ huist onze minister president, de Nederlandse premier die de islamisering faciliteert. Onze manier van leven moet zich aanpassen aan de islam. ( islamitische waarden en normen moeten in het openbare maatschappelijke leven worden ingevoerd…….. nog even en we krijgen Sharia rechtbanken….. Donner had daar ook geen problemen mee…………….Dodenherdenking met een islamitische ( via de  Marokkaanse ) vlag om de opstandige ( door de moskeeen en islamieten aangevoerde) jongeren ( islamitische ‘Palestijnen’) te ‘sussen’……………… Halal ( werk, voedsel, seks etc) systemen om zo onze westerse waarden in te ruilen voor een islamitsche. Islamitische uitingen als hoofdoekjes en burqa’s, de islamitsche ‘vlaggen’ in ons straatbeeld. Islamitsch onderwijs, islamitsche politieke partijen……………………..Moskeeen als gebetshuizen en gefinanciert alszijnde  ‘cultureel-centrum’.

Dit alles omdat islam een ‘religie’ zou zijn, wat ze niet is. Islam is een politieke ideologie die zich nimmer aanpast aan onze westerse samenleving, die ons haat en veracht en die middels de betiteling Religie, ingang vind in hun islamitsche opdracht alles wat niet islamitisch is te veroveren uit naam van hun allah. Daar maken wij, westerlingen, mede via de ‘Catshuis sabotage’ en ‘islamitische sabotage’ onder en middels aanvoering via de onder de noemer ‘culturele centra’ verkregen subsidies (moskeeen) en uitbreiding middels de islamitsche ‘vluchteling-status’ , en de nooit gewenste EU dictaten  via het Catshuis, ONZE samenleving kapot……het islamiseert!

Het antisemitisme viert middels die islamisering van onze westerse samenleving, hoogtijdagen. Sommige Politieke partijen doen mee met die Jodenhaat middels Israel-haat en zien in islam hun gelijke hierin. Al-Husseini zag een gelijke in Hitler en Hitler in al-Husseini…………….

Als u tijdens de verkiezingen stemt, stemt u in dat verlengde voor EU dictaat, voor een Nederlandse regering die als lakei namens EU regeert. Uw stem die via ‘EU-vriendelijke’ politieke partijen een ‘EU-vriendelijke’ regering vormt. Uw stem die alleen DAN gebruikt wordt middels parlementaire democratie. Immers, de PVV was de een-na-grootste partij, maar regeert niet mee en is zelfs niet gevraagt hiervoor omdat deze politieke partij ‘NIET EU-VRIENDELIJK’ is!

Dat maakt dus dat onze democratie een middel is geworden voor EU-dictaten, voor Merkel, voor Junckert. voor ( PvdA) Timmermans etc. Links of rechts, het doet er niet toe. Het is; je bent VOOR de EU-dictaten of TEGEN de EU-dictaten. Dezelfde EU die onze westerse samenlevingen verplicht laat islamiseren met enorme stromen van islamieten middels ‘vluchtelingen’-status.

 

Politieke partijen die islam-kritisch en/of eu-kritisch zijn worden genegeert, voor het gerecht gegooid, geboycot en geisoleert door EU-VRIENDELIJKE politieke partijen en – regering. IN dat verlengde door kranten, gemeenteraden, TV, maatschappij………….

 

Omdat 21 maart gemeenteraads-verkiezingen zijn en er overal in ons land DE EU- en Islam kritische politieke partij PVV mee gaat doen, een partij die nog gelooft in onze westerse waarden en normen en een juiste invulling van de democratie nastreeft ( zonder EU-dictaat), die vecht tegen de islamisering van ons land, een volgende aanzet hiervoor.

In deze gemeenten doet de PVV mee:

Flevoland: Urk, Lelystad, Almere

Drenthe: Emmen

Noord-Holland: Den Helder, Zaanstad, Purmerend, Zandvoort

Zuid-Holland: Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Nissewaard, Dordrecht

Overijssel: Enschede, Almelo, Twenterand, Hengelo

Gelderland: Arnhem

Groningen: Pekela, Delfzijl

Friesland: Achtkarspelen

Noord-Brabant: Rucphen, Den Bosch

Zeeland: Terneuzen, Tholen

Utrecht: Stichtse Vecht, Utrecht

Limburg: Venlo, Maastricht, Sittard-Geleen

 

De islamitische ‘sabotage’ middels Catshuis en moskeeen