Israëlische man doodgestoken in Oude Stad door Palestijnse grensarbeider

Een Ander Israëlisch Geluid

Een terrorist heeft zondag een Israëlische man doodgestoken in het Moslimkwartier van de Oude Stad van Jeruzalem, aldus functionarissen. Het slachtoffer, dat in de aanslag ernstig gewond was geraakt, stierf op zondagavond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De steekaanval vond plaats langs de Hagai-straat in de Oude Stad.

Hij werd later geïdentificeerd als Adiel Kolman(plaatje hierboven), een 32-jarige vader van vier, afkomstig uit de Israëlische gemeente Kokhav HaShahar in Samaria. Kolman werd geëvacueerd naar een ziekenhuis in Jeruzalem waar artsen tevergeefs probeerden zijn leven te redden. Hij werd aanvankelijk geïdentificeerd als een bewaker in de oude stad. Vrienden zeiden later dat hij de laatste vijf jaar in de archeologische opgravingen van de stad David had gewerkt.

Kolman kreeg meerdere steekwonden in het bovenlichaam en werd voor behandeling naar het Shaare Zedek Medisch Centrum in Jeruzalem gebracht, waar functionarissen zeiden dat hij in ‘zeer ernstige’ toestand verkeerde. Hij werd…

View original post 239 woorden meer

Advertenties