Mijn bijdrage aan 4 mei 2018 bestaat uit een mededeling: de nazistische islam en de hernieuwde Jodenhaat zijn aan Europa opgedrongen door de EU, ook wel bekend als “Eurabië”

Martien Pennings

Aanstaande vrijdag 4 mei 2018 staan ze weer vooraan op de Dam. Onze quasi-elites. Ze herdenken dan de doden die gevallen zijn door het nazisme. Het schijnt dat daar vooral veel Joden bij waren. Intussen worden de Joden in Europa opnieuw ghetto’s in gedreven dan wel verlaten ze Europa massaal.  Dat komt omdat die nep-elites al decennia lang jaarlijks tienduizenden vertegenwoordigers van datzelfde Jodenhatende nazisme naar Europa, ook naar Nederland halen.

Datzelfde nazisme? Jazeker! De islam was, toen Hitler op het toneel verscheen, al 1300 jaar drager van een nazistische mentaliteit. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was de islamitische wereld de grootste en beste bondgenoot van Hitler. En in de islamitische wereld — en alléén in de islamitische wereld! — is na 1945 die nazi-mentaliteit overheersend gebleven, officieel en officieus, onder heersers en onder bevolking. Kort en op z’n Frans gezegd: de islam is een nazisme avant, pendant…

View original post 1.810 woorden meer