10 jarig rapport – VN en antisemitisme: 68 res. tegen Israël, 67 tegen alle andere landen samen

Terug naar Zion

Tussen 2006 en 2016 heeft de Raad voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties (UNHRC) 67 resoluties aangenomen waarin mensenrechtenschendingen overal ter wereld worden veroordeeld: tegen het bloedbad van een half miljoen mensen in Syrië, de genocide in Darfoer, de executie van lesbische, homoseksuele en biseksuele mensen in Iran. Een lange, bloederige en tragische lijst van gruwelen.

In datzelfde decennium nam dezelfde Mensenrechtenraad 68 resoluties aan waarin Israël werd veroordeeld. De raad veroordeelde Israël, een gezagsgetrouwe democratie die vecht voor zijn leven tegen moorddadige terreurorganisaties, vaker dan de rest van de wereld samen.

En het is niet alleen de Raad voor de mensenrechten. Het is de vooringenomen benadering, de schandelijke discriminatie van VN-organen als het om Joden gaat. Navi Pillay, die fungeerde als de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties (een ander orgaan dan de Raad voor de mensenrechten), veroordeelde de anti-islamitische karikaturen die in het satirische…

View original post 474 woorden meer