Palestijnse terroristen in Israëlische cellen verbruiken driemaal meer water dan erbuiten

Brabosh.com

Palestijnse terroristen en massamoordenaars in Israëlische gevangenissen consumeren niet minder dan gemiddeld 248,4 kubieke meter water per jaar, volgens een rapport op de Hebreeuws-talige website, Hakol Hayehudi.

De gerapporteerde hoeveelheid waterverbruik door gevangen terroristen is meer dan het drievoudige van het gemiddelde dat een gewone burger gebruikt, wat volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) slechts 70 kubieke meter per jaar is.

De Israëlische openbare minister van Veiligheid, Gilad Erdan (Likud) instrueert de Israëlische gevangenisdienst (IPS) manieren te vinden om de extreme ongelijkheden te minimaliseren en de hoeveelheid water te verminderen die beschikbaar is voor consumptie door gevangenen.

éIk gaf het IPS de opdracht om dringend andere manieren te identificeren om water te besparen in de vleugels waar de terroristen worden vastgehouden, inclusief het beperken van de uren van douches en huisvesting. Het feit dat veiligheidsgevangenen ongeveer 50 procent meer water consumeren, is onaanvaardbaar en we mogen deze…

View original post 273 woorden meer