Vertrekkende VN Hoge Commissaris voor Mensenrechten beschermt mensenrechtenschenders. Heet Zeid Ra’ad Al Hussein. Krijgt vredesprijs van Stef Blok!

Martien Pennings

POMPEO RESOLUTIONS UN ISRAEL 1POMPEO RESOLUTIONS UN ISRAEL 2Op 3 september 2018 zal Stef Blok de “Mensenrechtentulp 2018″ uitreiken aan de dan sinds twee dagen ex-Hoge Commissaris van de Mensenrechten van de Verenigde Nazi’s, Zeid Ra’ad Al Hussein. Lees hier de speech die Blok volgens Uri van As zou moeten uitspreken. Zeid wordt per 1 september opgevolgd door de Chileense Michelle Bachelet, iemand die gelukkig net als Zeid heel veel van de Palmaffia’s houdt.

Het is van belang te benadrukken dat deze “Mensenrechtentulp” een prijs is van ons eigen ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij wordt jaarlijks uitgereikt aan “een persoon of organisatie die zich op een unieke manier inzet voor mensenrechten”. Uniek dus. Nou dat is bij deze Zeid zeker het geval: hij heeft zich namelijk steeds ingezet om mensenrechten-schénders te beschermen. Dat is trouwens iets wat de unieke Mensenrechten-commissie ook zonder voorzitterschap van Zeid al jaren deed. En dat is weer de reden dat…

View original post 747 woorden meer