De UNRWA geeft toe dat ze geen idee hebben hoeveel Palestijnse ‘vluchtelingen’ er nog in leven zijn

Vlaamse Vrienden van Israël

De UNRWA, het hulpagentschap voor Palestijnen van de Verenigde Naties, geeft stiekem toe dat het niet bijhoudt hoeveel Palestijnse ‘vluchtelingen’ er mogelijk zijn overleden. Ik vond deze voetnoot begraven in het UNRWA-document en het achtergronddocument van de Jeugd op de UNRWA-site:

“De analyse in deze sectie is gebaseerd op de registratiegegevens van UNRWA, die eigenlijk de feitelijke vluchtelingenpopulatie op elk gebied overschatten. Registratie bij UNRWA is een vrijwillig proces. Personen die naar het buitenland verhuizen, permanent of tijdelijk, kunnen eveneens geregistreerd zijn. Verder zijn sterfgevallen vaak te laag gerapporteerd, evenals de aantallen onder de vijf.”

Het Jaarlijks rapport van het Departement voor Gezondheid van 2010 luidt iets explicieter over het waarom de UNRWA geen idee heeft hoeveel van de mensen die het volgt mogelijk zijn overleden:

“De demografische piramides zijn moeilijk te analyseren vanwege bekende verstoringen die verband houden met een vertraging in de registratie van pasgeborenen…

View original post 221 woorden meer