Nederlands parlement houdt hoorzitting ivm. verloning van terroristen door de PA

Terug naar Zion

In Israël worden de geïsoleerde gevallen van Israëlische terreur tegen Palestijnen bestraft en veroordeeld. Het is de Palestijnse Autoriteit onder directe instructies van Mahmoud Abbas die moordenaars van Israëliërs met hoge salarissen beloont en terroristische moordenaars ‘sterren aan de hemel van het Palestijnse volknoemt.

Aangespoord door de oproep van Israël om de Palestijnse Autoriteit te veroordelen voor het belonen van terrorisme, organiseert het Nederlandse parlement later deze week een evenement om te horen van prominente activisten die het bewustzijn verspreiden over het zogenaamde ‘pay-to-kill’ (betaald-om-te-moorden) -initiatief.

Directeur van de Israëlische niet-gouvernementele organisatie Palestijnse Media Watch Itamar Marcus en terreur-overlevende Kay Wilson reizen naar Den Haag om Nederlandse politici te woord te staan ​​over veroordeelde terroristen van de PA en hun families enorme salarissen geven. Marcus en Wilson waren uitgenodigd door Joël Voordewind (Christen Uniepartij), die Marcus en Wilson uitnodigde en zullen de discussie voorzitten.

View original post 230 woorden meer