Pro-BDS mensenrechten NGO’s geïnfiltreerd door dozijnen Hamas en PFLP militanten

Vlaamse Vrienden van Israël

Er zijn meer dan 100 banden tussen de internationaal aangewezen terroristische organisaties Hamas en het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP) met NGO’s die de anti-Israël Boycot, Desinvestering en Sancties (BDS) -beweging promoten, waarvan sommige financiering ontvangen van Europese staten en filantropische fondsen, heeft een nieuw rapport van het ministerie van Strategische Zaken bevonden.

Meer dan 30 leden van Hamas en de marxistische PFLP bekleden hoge posities in BDS-bevorderende NGO’s, van wie de overgrote meerderheid gevangen zat voor aan terrorisme gerelateerde misdaden, waaronder moord, en actieve banden onderhouden met de terroristische groeperingen. De openbare veiligheidsminister Gilad Erdan zei dat het onderzoek “de ware aard en doelen aantonen van de BDS-beweging en de connectie met terrorisme en antisemitisme.”

“Wanneer mensen praten over de doelstellingen van de BDS-beweging, doen ze niet de moeite om officiële verklaringen van hun leiders te lezen,” klaagde Erdan. “Als je dat doet, wordt het duidelijk dat…

View original post 833 woorden meer