Teken petitie en delen aub. Cultuur onder vuur

Cultuur onder vuur Pasen: https://cultuurondervuur.nu/paasfeest-of-lentefeest/

Pasen is steeds meer het feest van de zelfislamisering. De Theo Thijssenschool ruilt Pasen zelfs helemaal in voor het Suikerfeest. Alleen voor de allerkleinsten (groep 1 en 2) is er nog een paasontbijt, maar dat heet voortaan ‘voorjaarsontbijt’.

Dit is het topje van de ijsberg. Hoeveel scholen in Nederland zijn in deze paastijd niet stiekem bezig hun eigen cultuur te verloochenen?

De Theo Thijssenschool in Amsterdam paait intussen moslimouders met de belofte dat de school met het Suikerfeest “iets leuks” gaat doen. En “in de klas zullen wij vertellen waarom het Suikerfeest gevierd wordt”.

Waarom niet gewoon het Paasfeest vieren en dát uitleggen? Het is de taak van scholen de hun toevertrouwde kinderen in te leiden in de Nederlandse cultuur. Niet om de islamisering de wind vol in de zeilen te geven. Een regelrechte schande!

Laat Francesca Hand, directrice van de Theo Thijssenschool, hier onmiddellijk mee stoppen. Nederlandse scholen moeten Nederlandse feesten vieren. Kinderen hebben recht op Pasen.