Al-Husseini’ s islamitische jodenhaat die Hitler tijdens WOII goed uitkwam.

Deze diashow vereist JavaScript.

Zie live hier

Het argument over de rol van Husseini werd onlangs genoemd in een boek van Barry Rubin en Wolfgang G. Schwanitz, ‘Nazi’s, islamisten en het moderne Midden-Oosten’. De auteurs, zoals Netanyahu, zagen overeenkomsten tussen de steun van de Moefti aan Hitler en het beleid van de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie onder Yasser Arafat.

In de toespraak van Netanyahu tijdens het Wereld Zionistisch Congres in Jeruzalem beschrijft hij een gesprek tussen al-Husseini en Hitler als volgt: “Hitler wilde de joden indertijd niet uitroeien, hij wilde de jood verdrijven. En Haj Amin al-Husseini ging naar Hitler en zei: ‘Als je hen verdrijft, komen ze allemaal hier (naar Palestina).’ Volgens Netanyahu vroeg Hitler toen: “Wat moet ik ermee doen?” en de moefti antwoordden: “Verbrand ze”.”

Volgens de Haaretz werd de bewering dat Husseini degene was die de uitroeiing van het Europese Jodendom initieerde,  door de meeste erkende holocaust-historici verworpen.

Vervolgens schreef Haaretz dat zelfs deze twee onderzoekers ( auteurs nazis, islamisten en het moderne Midden-Oosten) niet  beweren dat de door Netanyahu beschreven dialoog ooit heeft plaatsgevonden. Ze zeggen dat Hitler tot de conclusie kwam dat hij de Joden moest uitroeien vanwege zijn verlangen om Husseini te koesteren, die zich verzette tegen de overdracht van Joden om Israël voor te verklaren. (WOLFGANG G. SCHWANITZ hierover: ik heb de citaten in de archieven niet gezien [geleerden van het Wien Wiesenthal-instituut hebben deze bevestigd].)

WOLFGANG G. SCHWANITZ (een van de onderzoekers en auteurs), schreef op November 4, 2015 in de Jeruzalem Post  
Netanyahu had gelijk over Hitler en de Mufti
Er is veel bewijsmateriaal dat de onderliggende bewering van Netanyahu ondersteunt dat de grootmoefti een substantiële invloed heeft gehad op de genocide die zich in het door de nazi’s bezette Europa heeft voltrokken.
Ik heb de citaten in de archieven niet gezien [geleerden van het Wien Wiesenthal-instituut hebben deze bevestigd].!!!!

Volgens Haaretz in 2015  waren de meeste Holocaust-geleerden het niet eens zijn met de bewering (die voortkomen uit geschiedenis  feiten in het boek nazi’ s, islamisten en het moderne midden-oosten) van Netanyahu en komen met het ‘bewijs’ dat al Husseini en Hitler elkaar pas in 1941 ontmoette en Hitler  2 jaar daarvoor al sprak over de uitroeiing van de Joden. Dat ‘bewijzen’ ze dan met kopie van een plaatje uit ‘een boek’  waarop de ontmoeting tussen al-Huseinni en Hitler staat in 1941 en een plaatje van Hitler die zijn toespraak 2 jaar eerder hield waarin hij opriep alle Joden te willen uitroeiien.

Het feit is dat Hitler met al die Europese Joden in zijn maag zat en hij de kosten om hen allen te doden te hoog was en te langzaam ging. De oplossing van Hitler om o.a. die reden alle Europese Joden uit Europa te verbannen.

Schwanitz & Rubin ~ Nazi’s, islamisten en het moderne Midden-Oosten

 

hitler en grootmoeftiafbeelding Nazis, islamisten Ned. (2)

Figuur 17 blz 238 uit de Nederlandse vertaling van het Engelse boek Nazis, islamists and the modern Middle East.

Bosnische moslim-soldaten van de handschar ss-Divisie lezen de “oproep aan alle moslims van de Wereld” van 1937 van al-Husseini, waarin hij beweerde dat uit de heilige teksten van de Koran en de Hadith bleek dat de Joden de belangrijkste vijanden van de islam waren en hij de moslims opriep, te vechten voor hun religie en nooit te stoppen totdat alle moslimslanden Joden-vrij waren: “Palestina, een Arabisch land, blijft voor altijd Arabisch”. De nazi’ s deelden de oproep uit aan hun moslm-troepen in het Midden-Oosten, Sovjet-Azie en de Balkan.

Al-Huseinni en Hitler vonden elkaar in jodenhaat en macht.