Cultuur onder vuur

Heilig Landstichting, 29-06-2019

Geachte …………,

COV_Logo_witte-c-1-e1551712464708

De media blijven maar schrijven over Cultuur onder Vuur. Ik moet al verzoeken voor interviews afwijzen.

Ik kom anders aan mijn echte werk niet meer toe: het verdedigen van de Nederlandse cultuur..

Toch wil ik de publiciteit voor Cultuur onder Vuur blijven verzorgen. Want Den Haag leest mee!

Ik moet wel selectief zijn.

Veel media komen poeslief binnen, doen alsof ze het allemaal prachtig vinden en schrijven als ze weg zijn een lelijk stuk. Enkel om de politiek-correcte elite te behagen.

Maar gelukkig zijn er ook journalisten die nog gewoon een reportage kunnen schrijven.

NRC Handelsblad omschreef ons vorige week als “een actieve lobbyclub met elf medewerkers” die actie kan voeren dankzij de “donaties van duizenden particuliere Nederlanders.”

En De Gelderlander schrijft in het zaterdagnummer dat wij “altijd overal vol gas tegenin gaan”.

Dat klopt!

En De Gelderlander citeert de motivatie van een van mijn medewerkers in de postkamer: ,,Onze aanhang groeit. Dat merken we aan de brieven, e-mails en donaties”, zegt hij.

“Ik zag het de verkeerde kant op gaan met dit land”, zegt hij. “Nu help ik elke dag mee aan de strijd voor een betere maatschappij.”

Mijn medewerker zegt “trots” te zijn “op wat ik doe hier. Mijn familie ook.”

Dat geldt voor alle medewerkers en vrijwilligers van Cultuur onder Vuur. We zijn trots dat we met uw steun de Nederlandse cultuur mogen verdedigen: het is een prachtige taak.

Terecht haalt De Gelderlander de vliegende start van Cultuur onder Vuur in 2014 weer op. Die was te danken aan het fenomenale succes van ‘Red Zwarte Piet’.

We verspreidden 1,5 miljoen flyers, waarvan er 800.000 huis aan huis werden bezorgd.

Nederland reageerde massaal. We werden overspoeld. De Gelderlander schrijft:

“PostNL belde toen Bos een stapel afhaalpizza’s wilde afrekenen voor zijn ploeg die moest overwerken vanwege de Red Zwarte Piet-actie. Of hij enig idee had hoeveel antwoordbrieven de volgende dag zijn kant opkwamen? ,,52.000 meneer.”

Na het startsucces van 2014 volgde een periode van keihard werken. Ik heb er mijn goede baan voor opgezegd. Het was een groot risico, voor mijzelf en voor mijn gezin.

Ik had het ervoor over. Ondanks mijn hypotheek en de dure leasebak van mijn werk.

Met volle overgave wilde ik Cultuur onder Vuur kunnen uitbouwen.

Nu mag ik zeggen dat er zegen op het werk rustte. Terecht meldt De Gelderlander dat onze database inmiddels 220.000 namen en adressen bevat. Opgebouwd in slechts vijf jaar tijd!

“Maandelijks verstuurt Civitas duizenden brieven en e-mails aan de achterban”, aldus de krant. “Daarvoor zijn een drukkerij met postkamers ingericht en zit er een redactie klaar voor de grote hoeveelheden kopij die er nodig zijn.”

Natuurlijk maakt De Gelderlander ook melding van het succes van het moskeerapport “en de wetswijziging die daaruit voortvloeide’. We brengen verandering in Nederland!

Het is absoluut leuk om via zo’n achtergrondartikel even achterom te kijken. Dan besef ik weer wat ik in die vijf jaar met uw hulp mocht bereiken.

Maar ik moet vooruitkijken. Nieuwe bedreigingen van de Nederlandse christelijke cultuur dienen zich aan.

Ook die gaan we aanpakken. We laten ons daarbij niet afschrikken door de tegenwerking van kneiterlinkse activisten.

Ook laten we ons niet stoppen door drukkers die uit linkse afkeer onze opdrachten weigeren. Evenmin door sociale medianetwerken die onze advertenties weigeren!

In plaats van bij de pakken neer te zitten, werken we hard aan ons opwindende nieuwe project: het onderzoek naar de linkse indoctrinatie in schoolboeken en onderwijs.

Dat gaat nog dit jaar uitmonden in een doorwrocht rapport.

Net als het moskeerapport zal dit rapport de Tweede Kamer schokken. We zullen een concrete aanpak voorstellen om Nederlandse kinderen weer van hun vaderland te leren houden.

Ik ben u reusachtig dankbaar de steun die u mij geeft om dit alles te realiseren.

Samen trekken we Nederland vlot. Ons land is te mooi om weg te laten zakken in politieke correctheid, immigratie en islamisering!

Met strijdbare groet,

Hugo Bos – Campagneleider Cultuur onder Vuur
Advertentie