VIDEO: Voormalig vluchtelingen-helpster lucht haar hart

De 30 minuten, waarin Christiane Soler de vluchtelingenmythe vernietigt, zijn zeer onderhoudend. Ze zijn echter niet aangenaam. Het zijn 30 minuten vol woede over hetgeen men van haar te weten komt. De woede wordt groter op de regering, die ons hiermee opgezadeld heeft, op de enorme kudde zwarte schapen, die ons onder het voorwendsel van hulpbehoevendheid uitbuit, en ook op diegenen die dat nog steeds proberen in de doofpot te stoppen.

“Ik heb enorm medelijden gekregen met mijn landgenoten. Die worden gewoon uitgeplunderd door mensen die daar geen recht op hebben. Ik ben door mevrouw… en onze politici gebruikt en dat neem ik hen zeer kwalijk.” (Christiane Soler)

Onthullende video openbaart ongelooflijke toestanden

“Waarom ik gestopt ben? Omdat ik de ondankbaarheid spuugzat was”, vertelt Christiane Soler. Ook zij zou in het begin de leugens van de politici en de media over de zogenaamd hulpbehoevende vluchtelingen geloofd hebben. Toen stelde ze vast dat dit niet zo is en dat velen van hen zelfs veel geld thuis achtergelaten hadden om hier zonder welk slecht geweten dan ook van de sociale dienst te leven.

E.J. Bron

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

 Groenen spreken van “schending van zwijggelofte”

Alle Duitsers – in het bijzonder de leden van de Duitse regering – zouden ertoe verplicht moeten worden om de 31 minuten durende ontmaskerende video van de voormalige vluchtelingen-helpster Christiane Soler van het “Initiatief aan de Basis” te bekijken. Ze was zó betrokken bij de vluchtelingenhulp, dat op 18 oktober 2016 zelfs de lokale krant, de “Kreiszeitung-Wochenblatt Klecken”, met een foto over haar onvermoeibare inzet berichtheeft.

PI News (2)

View original post 788 woorden meer