Zwembadterreur in Zeeland

(Door: Mick van Wely)

Noodmaatregel vanwege Marokkaanse jeugd

KOEWACHT – Marokkaanse jongeren uit België hebben lange tijd voor zoveel ernstige overlast gezorgd in een zwembad in het Zeeuwse grensdorpje Koewacht, dat de burgemeester heeft besloten per direct alleen abonnementhouders toe te laten. De bezoekers van Openluchtbad Koewacht zijn de intimidaties zat.

E.J. Bron

Screenshot_252

(Door: Mick van Wely)

Noodmaatregel vanwege Marokkaanse jeugd

KOEWACHT – Marokkaanse jongeren uit België hebben lange tijd voor zoveel ernstige overlast gezorgd in een zwembad in het Zeeuwse grensdorpje Koewacht, dat de burgemeester heeft besloten per direct alleen abonnementhouders toe te laten. De bezoekers van Openluchtbad Koewacht zijn de intimidaties zat.

Dat meldt het zwembad. De gemeente Terneuzen heeft het besluit van burgemeester Jan Lonink gepubliceerd op de website van de gemeente. ’Om de veiligheid van onze bezoekers en personeel te waarborgen, neemt de gemeente Terneuzen aanvullende maatregelen’, zo staat op de site.

Wie nu toegang tot het zwembad wil hebben, moet bij de kassa een abonnement kunnen tonen of een bewijs dat die is aangevraagd. Het gaat om ’een groep jongeren uit België’ die zich misdraagt. Vorig jaar werd al een mobiele bewakingscamera geïnstalleerd, een tijdelijke bewaker ingesteld en ging de politie er frequent surveilleren. Er komen nu…

View original post 5 woorden meer