Nieuwsbrief 8e editie – Juli 2019 -Cultuur onder Vuur

COV_Logo_witte-c-1-e1551712464708

 

U kunt in de nieuwsbrief lezen over de voortgang van Cultuur onder Vuur, maar ook hoe geniepig onze tegenstanders ons de pas proberen af te snijden. Geweld wordt daarbij niet geschuwd.

Ook de stemmingmakerij tegen Zwarte Piet is dit jaar weer vroeg begonnen. Dit voorjaar eiste Sylvana Simons al in de Amsterdamse gemeenteraad voor december een totaalverbod op de zwarte kindervriend.

Net als u vind ik het onbegrijpelijk hoe dergelijke mensen vrij baan krijgen in de politiek en de media.

Zwarte Piethaters als Jerry Afriyie ontvangen zelfs subsidie om met linkse lespakketten onze kinderen op te zetten tegen hun eigen cultuur!

Lespakketten die overigens flink geplagieerd zijn. Dat onthult Cultuur onder Vuur en kunt u in deze nieuwsbrief lezen.

Gelukkig kunnen we tegenover de gesubsidieerde propaganda van

Afriyie ons eigen lespakket met de waarheid over Zwarte Piet stellen.

Met uw steun!

Het politiek-correcte klimaat is op vele scholen verstikkend. Het gaat van kwaad tot erger.

Een meisje dat ik persoonlijk ken, de dochter van een medewerker, vertelt me zojuist dat haar klassendocent afgelopen jaar had voorgesteld met de hele klas gezamenlijk Sinterklaas te vieren.

De scholieren waren daar enthousiast op ingegaan. Ze hadden hun lokaal versierd en iedereen had leuke surprises voor elkaar gemaakt.

Verwachtingsvol gingen ze naar het aangegeven lesuur. Daar zat de docent op hen te wachten: “Straks gaan we de kadootjes uitpakken. Maar eerst ga ik jullie uitleggen waarom Zwarte Piet racistisch is.”

Hij bleef bijna het hele lesuur aan het woord. Van samen Sinterklaas vieren kwam niets terecht. De leerlingen hebben de kadootjes elkaar na de les maar gegeven…

Een totale koude douche. Even los van de kwestie zelf, wat ben je voor een docent als je ongevraagd – in betaalde tijd, op kosten van u en mij, de belastingbetalers – dergelijke ideologische valkuilen graaft voor de kinderen die aan je zijn toevertrouwd?

Als je het haatzaaien tegen de Nederlandse cultuur op dat moment veel belangrijker vindt dan een leuk klassenfeest voor je scholieren?

Zoals u weet werken mijn medewerkers hard aan het blootleggen van de linkse indoctrinatie die op ons onderwijs gaande is.

Die speelt zich af op alle niveaus, van basisonderwijs tot aan de universiteit.

In de nieuwsbrief leest u ook wat ik met het rapport over schoolboeken wil bereiken: dat onderwijsland en de politiek “weer met beide benen op de grond komen te staan. Geen links gedram meer.”

 

nieuwsbrief cultuur onder vuur

8e editie – Juli 2019