Het nvu, ddl

Screenshot_2019-11-14 (220) NVU journaal 5 jan 2019 - YouTube(1)

 

NVU: lees hier gehele artikel

Lees hier wikipedia

 

  • Ideologie

    Op 15 september 2008 had Kusters een interview op de tv-zender Het Gesprek met Theodor Holman, dat door verschillende andere media bij een groter publiek onder de aandacht werd gebracht. Hierin werd onder meer de ideologie van de NVU besproken:

    • Hij gaf aan dat zijn politieke voorkeur, indien er niet de mogelijkheid is om NVU te stemmen, bij de SP ligt. Volgens Kusters is het verschil tussen de NVU en de SP enkel dat de NVU ‘het eigen volk’ op de eerste plaats zet. Hij ziet zichzelf niet als nationaalsocialist, maar als ‘volkssocialist’ c.q. volksnationalist en beschouwde Geert Wilders als een zionist van de Israëlische ‘piratenstaat’, waar hij zelf voorstander is van een Palestijnse staat.
    • Kusters gaf aan dat de NVU antifascistisch en groot voorstander van de vrijheid van meningsuiting is. Hij hekelde de ‘fascistische’ militaire acties van de Verenigde Staten tegen Irak en Afghanistan en de mishandelingen door Amerikaanse soldaten in de Abu Ghraib-gevangenis. Ook zei hij Osama bin Laden als een vrijheidsstrijder te zien.

 

 

Nazi Constant Kusters schrijft zijn autobiografie

‘Eindoverwinning eerder te behalen door burgeroorlog of revolutie’

Door: Arnold Karskens , 13:00, 18 januari 2014

Lees hier verder.

 

Omroep PowNed: https://youtu.be/TT8_pkrYeOU

 

Sinds de Balkanroute is afgesloten, komt het merendeel van de vluchtelingen via Italië Europa binnen. Op het eiland Sicilië komen, als het weer het toelaat, dagelijks duizenden migranten aan. Maar de autoriteiten doen er alles aan dit aan het oog van de buitenwereld te onttrekken. Reden voor Pegida-voorman Edwin Wagensveld om zich persoonlijk te vergewissen van de situatie. Wij stuurden Arnold Karskens met hem mee…

Screenshot_2019-11-14 (220) Pegida-voorman vangt vluchtelingen op - YouTube

Advertentie