Kees Broer (Keesje Maduraatje) laat zich niet verleiden tot zionisme

Palestina Comité, (narcistische anti-imperialistische denkwijze) echter tegen Zionisme.
PC verward het religieus imperialisme ( niet eens onderzocht in het boek) en de eeuwige ‘vluchteling’ status van ‘nieuwe religieuze soldaten’ met hun geïnternaliseerde islamitische Jodenhaat’ met het ( in hun ogen) imperialistische Israël jegens ‘Palestina’.
De Palestijnse ‘leiders’ zijn religieus imperialistisch en ‘leiden’ alleen op basis van hun islamitische ‘religie’ hun ‘soldaat-volk’ (UNWRA).
Ze houden dat ‘volk’ in hun ban van religieuze haat jegens Israël en Joden. Die islamitische ‘leiders’ houden zelf het religieus imperialisme in stand!! Die onderdrukken zelf hun soldaat-volk a la eeuwige ‘vluchteling’. Immers de ‘verse soldaten’ moeten worden aangevoerd, niet waar?!

https://www.cidi.nl/unrwa-zeven-vragen-en-antwoorden/
UNRWA (voluit: United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East ) werd in december 1949 speciaal opgericht voor Palestijnse Arabieren die waren vertrokken, gevlucht, verdreven of ontheemd geraakt uit het mandaatgebied Palestina tijdens de oorlog tussen Israel en de Arabische legers. Deze oorlog begon na het vertrek van Groot-Brittannië, die tot dan in het land regeerde.

Martien Pennings

Paula Witkam, met sigaret, en Margot Heijnsbroek, beiden lid van het Nederlands Palestina Komitee, tijdens een persconferentie in 1974. De intense bekaktheid van hun accentjes valt te beluisteren bij Andere Tijden: “Verdacht van terrorisme: Leidse studentes in de cel”.

Dat schrijft althans “Prof. Dr. Meindert Fennema” in het voorwoord van het boek van Kees Broer: “Vijftig Jaar Palestina Komitee: Ontkennen, Goedpraten, Meedoen”. Fennema:

“Kees Broer laat zich niet verleiden tot een pro-zionistisch standpunt.”

Géén “Zionist” zijn is blijkbaar een groot goed in de ogen van Fennema. Hoe Zou dat komen? Zou hij een vijand van Israël kunnen zijn? En een vriend van de islam en de Palmaffia’s? Dat zegt hij natuurlijk niet openlijk en mogelijk zijn er zelfs expliciete ontkenningen van Fennema dienaangaande te vinden. Maar toch. Als je zó te keer gaat tegen Israëlverdediger en islam-criticus Wilders, dan zegt dat iets over je sympathieën. De PVV, zegt…

View original post 3.237 woorden meer