Karabulut (SP), Van Ojik (GroenLinks) en Voordewind (CU) nemen in de Tweede Kamer een petitie in ontvangst van Hamas-terrorist (hoezo tegen antisemitisme: vragenuurtje)

Kamerleden nemen petitie in ontvangst van organisatie van Hamas-terrorist

 

Dinsdag hebben Kamerleden Karabulut (SP), Van Ojik (GroenLinks) en Voordewind (CU) in de Tweede Kamer een petitie in ontvangst genomen van PGNL – een organisatie van de beruchte Hamas-terrorist Amin Abu Rashed die ook bij de petitieaanbieding aanwezig was.

 

De Kamerleden waren voor de petitieontvangst aanwezig namens de Commissie Buitenlandse Zaken. De handtekeningenlijst heeft volgens de website van de Tweede Kamer te maken met het Vredesplan Trump voor het Israëlisch-Palestijnse conflict.

Bij de petitieaanbieding waren Kamerleden Sadet Karabulut, Bram van Ojik en Joël Voordewind aanwezig. Bij het evenement, was ook Amin Abu Rashed aanwezig, die de organisatie Palestijnse Gemeenschap (PGNL) leidt. Na de petitieaanbieding zei Van Ojik tegen Abu Rashed: “wij zijn het wel met elkaar eens denk ik”, refererend naar het vredesplan van Trump.

Lees verder: CIDI

 

Advertentie