Turk met mes = volksophitsing?

Theresa's visie

Door: Manfred Rouhs.

AFD-SCHETSBOEK BIJ LINKSE GEZINDHEIDSWACHTERS IN HET VIZIER

In het Rijnlandse Krefeld heeft de politie-afdeling van de BVD schetsboeken in beslag genomen, die waren uitgestald bij een AfD-manifestatie. De ambtenaren bespeuren “volksophitsing”. Want in het schetsboek zijn personen onvoordelig afgebeeld, die in een zwembad vrouwen lastigvallen. Een andere afbeelding laat een bruiloftsstoet zien met Turkse vlaggen en personen, die met messen en pistolen zwaaien. “Bild” doet mee aande “volksophitsing” en publiceert deze afbeeldingen https://www.bild.de/regional/duesseldorf/duesseldorf-aktuell/fraktion-gab-hetzheft-im-auftrag-rassisten-malbuch-der-afd-68876102.bild.html.

Dergelijke afbeeldingen passen niet in de mooie nieuwe wereld van het multiculturalisme, derhalve moeten ze kennelijk worden gecriminaliseerd.

Een journaliste van de “Zeit” bracht de bal aan het rollen: Julia Meyer onderhoudt contacten met personen, die zichzelf “teken” noemen en in het Krefeldse Zijdewevershuis deelnamen aan de AfD-manifestatie. Meyer twitterde haar ontzetting over de afbeeldingen https://twitter.com/tschinskij/status/1229480754326970368 de wereld in. Van tevoren verbreidde ze de tweet van een andere twitteraar, die schreef: “Was zojuist met…

View original post 201 woorden meer