Japan draagt ​​€ 20,3 miljoen bij aan de frauduleuze UNRWA

Terug naar Zion

De Japanse regering heeft donderdag een bijdrageovereenkomst getekend voor een bedrag van US $ 22,4 miljoen (ca. 20,3 miljoen euro) met het Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East (UNRWA) van de Verenigde Naties.

Het evenement vond plaats in ‘Oost-‘Jeruzalem in aanwezigheid van Masayuki Magoshi, de Japanse gezant van de Palestijnse Autoriteit (PA), en Christian Saunders, waarnemend UNRWA-commissaris-generaal.

Deze belangrijke bijdrage levert vitale financiering voor de levering van UNRWA-diensten aan Palestijnse vluchtelingen in Syrië, Libanon, Jordanië, Gaza en de Westelijke Jordaanoever, inclusief Oost-Jeruzalem. Van de totale donatie zal meer dan US $ 4,2 miljoen UNRWA ondersteunen in Syrië voor 2020, en US $ 7,6 miljoen wordt toegewezen aan de Emergency Response for Humanitarian Assistance van het Agentschap in 2020 in Gaza, ” zei de UNRWA in een verklaring.

Plaatje hierboven: De vertegenwoordiger van Japan in Palestina, Masayuki Magoshi (links) en Christian Saunders (rechts), waarnemend…

View original post 512 woorden meer