Voor het eerst wordt in Israëlische ziekenhuizen systeem gebruikt om COVID-19 te vernietigen

Terug naar Zion

Voor het eerst wordt een systeem in Israëlische ziekenhuiskamers gebruikt om COVID-19 bacillen te vernietigen. Het systeem is gebaseerd op ultraviolet licht dat een specifieke golflengte afgeeft die dodelijk is gebleken voor het coronavirus, niet kwaadaardig is en veilig voor gebruik in de nabijheid van patiënten.

Mayanei Hayeshua Medical Center installeerde een nieuw systeem om het COVID-19-virus te vernietigen in ziekenhuisafdelingen waar met het virus geïnfecteerde patiënten worden behandeld. Dit omvat de intensive care-afdeling en de polikliniek van het ziekenhuis.

Het systeem is gebouwd op ultraviolet licht dat een specifieke golflengte afgeeft waarvan is vastgesteld dat het dodelijk is voor het coronavirus, niet kwaadaardig en veilig voor gebruik in de directe nabijheid van patiënten, inclusief patiënten met longproblemen.

Dit systeem is het resultaat van onderzoek en ontwikkeling door de Israëlische zakenman Eldad Peri, de CEO van Peri Real Estate en van de Eldad Peri Group, samen met een medisch…

View original post 393 woorden meer