Wie is de paria nu? Obsessie met Palestijnen bedreigt de nationale veiligheid

Brabosh.com

De afgelopen decennia vertoonden een obsessieve bekommernis voor Palestijnse Arabieren en een monomane overtuiging dat Israël de enige verantwoordelijkheid draagt ​​voor hun (vaak zelf aangedaan) lijden, een van de identificerende kenmerken van de zogenaamde progressieve beweging in de Verenigde Staten.

Hetzelfde geldt voor het idee dat het Israëlisch-Arabische conflict (en niet de verdeeldheid tussen moslims en soennieten) het belangrijkste conflict is dat het Midden-Oosten definieert.

Terwijl christenen worden vermoord door jihadisten in het Midden-Oosten en miljoenen mensen op brutale wijze worden onderdrukt in China, voedden journalisten en hun mede-afhankelijke bronnen in de mensenrechtenindustrie een ongezonde obsessie met het conflict in het Heilige Land.

Gezamenlijk publiceerden ze duizenden artikelen, brachten duizenden verklaringen uit en hielden duizenden campusprotesten die allemaal twee boodschappen uitdroegen: ten eerste dat er iets bijzonder walgelijks is aan de manier waarop Israël zich gedraagt ​​tegenover Palestijnse Arabieren. En ten tweede dat de laatstgenoemden ’s werelds belangrijkste slachtoffers zijn…

View original post 1.157 woorden meer