“BLACKLIVESMATTER”- Coronaparty op de Alexanderplatz: 15.000 mensen binnenkort in quarantaine?

Theresa's visie

Door: David Berger.

“Hebben de demonstranten op de Alexanderplatz allemaal hun personalia laten opnemen? Wanneer iemand positief wordt getest, moet iedereen immers in quarantaine, nietwaar? Scholen en KDV’s meteen permanent open! Restricties voor restaurantbezoek en mondkapjesplicht afschaffen!”

Onze tweet van de dag haakt in op talloze bijdragen, die ik op PP heb geschreven over het onderwerp: “Coronamaatregelen: Staatswillekeur als enigszins sadistische intimidatie van intelligente mensen”.

plotseling ontdekken de verantwoordelijken de “eigen verantwoordelijkheid”

Tijdens het weekend werd de Corona-crisis nog verrijkt meteen nieuw onderwerp, dat de rechtsstaat langzaam, maar daardoor duurzaam zwaar beschadigt: de dubbele standaarden. Hierover schreef ik gisteren https://philosophia-perennis.com/2020/06/07/rassimus-demos-entweder-bricht-jetzt-eine-super-epidemie-aus-oder-wir-wurden-angelogen/:

“De grote demonstraties gisteren in Duitsland, maar ook in vele andere steden over de hele wereld, vonden bijna zonder uitzondering plaats zonder minimum afstand en heel vaak zonder mondkapje. Als Merkel & Co. gelijk hebben met hun gedwongen maatregelen, dan zou niet alleen Duitsland in de komende dagen moeten worden…

View original post 359 woorden meer