Likoed.nl: Hoeveel moorden betalen wij nog met Nederlandse ‘ontwikkelingshulp’?

l-anim

Hoeveel moorden betalen wij nog met Nederlandse ‘ontwikkelingshulp’?

Het zogenaamd beoogde doel – vrede bevorderen – wordt juist moeilijker gemaakt.

 

Persbericht van Likoed Nederland, 24 juli 2020.

Nederland geeft nog steeds jaarlijks veel ‘ontwikkelingshulp’ aan zeer dubieuze Palestijnse organisaties.

Organisaties die willens en wetens direct of indirect bij terreuracties tegen Israëlische burgers zijn betrokken. Zo bleek deze week in antwoord op Kamervragen.
Kort gezegd betaald Nederland dus nog steeds salarissen aan Palestijnse terroristen, ondanks de toezegging daarmee te stoppen.

In antwoord op de Kamervragen heeft minister Kaag (D66) van Ontwikkelingssamenwerking, die verantwoordelijk is voor deze salarisdonaties, deze week toegegeven dat de twee Palestijnse moordenaars geld ontvingen van de Nederlandse belastingbetaler. Bovendien kregen zij van de Nederlandse diplomatieke missie een pasje als ‘medewerkers van een partnerorganisatie van de Nederlandse vertegenwoordiging’.

De terroristen in kwestie vermoordden augustus vorig jaar met een bomaanslag een 17-jarig Israëlisch meisje, Rina Shnerb, dat met haar familie in een bosrijk natuurgebied aan het wandelen was. Haar vader en broer raakten zwaargewond.

Minister Kaag (D66) schreef aan de Tweede Kamer:

“Uit eerdere internationale controles en uit het Nederlands toezicht op UAWC zijn geen aanwijzingen naar voren gekomen van banden tussen UAWC en organisaties op een internationale terreurlijst.”

Echter, er zijn al jaren gedetailleerde rapporten over de banden van Palestijnse ‘mensenrechtenorganisaties’ met terreurgroepen:

 

Lees verder bij Likoed.nl

NGO’ s in suits rapport 2019