Overlevenden eisen van Zuckerberg om ontkenning van de Holocaust van Facebook te verwijderen

Brabosh.com

Overlevenden van de holocaust over de hele wereld lenen hun stem voor een campagne die woensdag is gestart tegen Facebook-CEO Mark Zuckerberg en hem aanspoort actie te ondernemen om de ontkenning van de nazi-genocide van de sociale-mediasite te verwijderen, meldde The Associated Press.

Gecoördineerd door de in New York gevestigde conferentie over joodse materiële claims tegen Duitsland, gebruikt de #NoDenyingIt -campagne Facebook zelf om de smeekbeden van de overlevenden naar Zuckerberg te laten horen, door één video per dag te plaatsen waarin hij wordt opgeroepen om pagina’s en berichten van holocaustontkennende groepen die aanzetten tot Jodenhaat, te verwijderen.

Jonathan Greenblatt, nationaal directeur van de Anti-Defamation League, zei eerder in een verklaring dat Facebook een hardere lijn moet nemen in de ontkenning van de Holocaust:

Ontkenning van de holocaust is een opzettelijke, opzettelijke en langdurige bedrogstactiek door antisemieten die onweerlegbaar hatelijk, kwetsend en bedreigend is voor joden. Facebook heeft een morele…

View original post 553 woorden meer