Likoed: Het bedrog van Palestijnse leiders

Het bedrog van Palestijnse leiders

Zij hebben een externe vijand nodig om zelf aan de macht te kunnen blijven.

10 november 2020 in Uit de pers Reading Time: 3min leestijd

Saeb Erekat is vandaag overleden. Hij was de Palestijnse hoofdonderhandelaar voor vrede met Israël. Daarbij was er een groot probleem: de man haatte Israël.

Hij verspreidde de meest idiote leugens over Israël, zoals:

“Ik ben de trotse zoon van de Kanaänieten, die daar 5.500 jaar geleden leefden totdat Jozua ben Nun de stad Jericho in de as legde.“ (zie filmpje hier)

Dit terwijl iedereen weet dat de Palestijnen Arabieren zijn. Dit staat zelfs in de eigen Palestijnse ‘grondwet’!
De Arabieren hebben pas ruim 1.000 jaar geleden het gebied waar nu Israël ligt veroverd. Overigens zijn veel van de huidige Palestijnen pas de laatste 150 jaar gearriveerd, aangetrokken door de economische opleving die door de Joden in gang werd gezet. Dit geldt nota bene aantoonbaar voor Saeb Erekat zijn eigen voorouders!


Nee, volgens Erekat konden gewone Palestijnen beter sterven, dan dat zij en Israëli’s normaal met elkaar omgaan.
Hieruit blijkt trouwens dat het de Palestijnse leiders zijn die Israëli’s racistisch afwijzen. Net het tegenovergestelde van wat Erekat beweerde.


De Palestijnse leiders hebben een externe vijand nodig. Naar buiten toe, om de buitenlandse hulpgelden te laten stromen. Immers, daarmee zijn de corrupte Palestijnse leiders schatrijk geworden.
Ook naar hun eigen mensen is een externe vijand ook broodnodig. Die fungeert als de zondebok, om zelf aan de macht te kunnen blijven.

Lees hier verder

Advertentie